Nyhet

UFC on Fox 19: Ändringar och twitterbeefs

Khabib Nurmagomedovs efterlängtade comeback till oktagonen verkar ha försenats. Nurmagomedov har varit osynlig den senaste två åren på grund av skador, men när han äntligen kunde gå en match igen blev det hans motståndare som var tvungen att ställa in. Tony Ferguson meddelade för ett par dagar sedan att han blivit förbjuden av sin läkare att tävla på grund av blod i lungorna(!).

På Twitter sökte Nurmagomedov desperat efter någon som kunde ta Fergusons plats. Han vill möta vem som helst, men ropade särskilt efter Rafael Dos Anjos, Anthony Pettis eller Donald ”Cowboy” Cerrone. Dos Anjos utlöste ett litet twitterkrig när han skrev att han och Nurmagomedov hade ”ouppklarade affärer” och ville mötas i juli. Nurmagomedov, som vann på domslut över Dos Anjos för två år sedan, svarade syrligt att resultatet var tydligt förra gången de möttes. Han lade till ”Or ’Fake champ’ title still torturing you?”

Cerrone var inte heller sen med att svara. Han hoppar gärna in på tio dagars varsel.

Men UFC verkar ha andra planer. Nurmagomedov har försvunnit från matchkortet och nu går Rashad Evans och Glover Teixeira huvudmatchen. Hela kortet hittar du här.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer