Annie Bondefelt

För några år sen hittade jag det som som gör mitt liv utmanande, svettigt och glädjefyllt – ja, meningsfullt helt enkelt. Jag klev in på en kampsportklubb, körde ett pass och var fast. Redan efter första veckan var mitt mål klart – jag ska matcha. 1,5 år senare gick jag min första match (vinst) och några månader senare min andra (förlust). Efter lite tankar om vad jag egentligen vill uppnå med min fighting står det nu klart och det är dags att fight for it! Nu är det träning, träning, träning som gäller innan matchformen är tillbaka och sen ge mig själv chansen att gå flera matcher utan att fokusera för mycket på resultatet. Fokusera på att få matchvana, ignorera prestationskraven och påminna mig själv om att saker får ta tid. Följ mig gärna på mig väg tillbaka till ringen!

Förutom att träna har jag gjort en massa andra roliga saker, varit skribent på Fightplay.tv och Svenska Budo & Kampsportsförbundet, jobbat som PR-rådgivare, pluggat på Gymnastik & Idrottshögskolan, varit stylist och jobbat som smyckestekniker. Allt och lite till;)

Samt skriver för tidningarna Stark och Fighter Magazine.

Alla medarbetare

Inlägg av Annie Bondefelt

Nyhet

The Blitz levererade – Mathias Jonsson tog ytterligare en vinst

Med ett starkt fightcard på pappret fylldes Göta Lejon till bredden av förväntansfull publik. En publik som stöttade sina fighters med sång, hejarop och ett öronbedövande jubel. The Blitz sticker inte bara ut med att erbjuda matcher med landslagsrepresentanter och välmeriterade fighters i både Allstyle och boxning utan visade denna kväll att den lockar en engagerad publik som skapar en gala med hjärta.

Nyhet

Ännu ett SM-guld till Nina Back – ”Jag har haft ett otroligt stöd från hela klubben”

I helgen avgjordes SM i MMA i Västerås och in i oktagonen klev Nina Back för att göra upp om guldet. Förra året tog Nina SM-guld men hon fick också sitt internationella genombrott ifjol genom sina VM- och EM-silver som hon kammade hem till Sverige. Inför årets SM hade hon en intensiv uppladdningen innan hon slutligen gick finalmatch mot Bezhan Mahmudi i stråviktsklassen.

Nyhet

Landslaget i brasiliansk jiu jitsu 2019 uttaget – en välmeriterad trupp

Landslaget i BJJ för 2019 är uttaget. Flera kända och välmeriterade namn återfinns på listan av idrottare som tar plats i laget, bland annat VM-silvermedaljören Madeleine Håkansson och EM-guldmedaljörerna Cemîl Karahan och Elina Moestam.