ArtikelNyhet

Marcus Kenstam om Empire Fighting Series

Den 14:e september arrangeras Empire Fighting Series – The Awakening på Maximteatern i Stockholm. Fightcardet är under konstruktion men en av de som redan är på maincardet är Marcus Kenstam som möter Ash Byrne.

Hur ser dina förberedelser ut inför matchen?

– Uppladdningen har väl sett ut mer eller mindre som den alltid brukar inför match. Det blir 10-12 träningspass per vecka med allt möjligt smått och gott. Löpning, mitsträning och sparring, säger Marcus till budokampsport.se

Vad vet du om din motståndare Ash Byrne från Australien?

– Vad gäller Ash så det jag vet om honom är att han kör på den klubben jag brukade träna på förut, Stockholm Kickboxning, så det kommer blir en knepig match det här. Såg att han körde en bareknuckle-match för ett par helger sen också så jag kan tänka mig att han är en hård man, fortsätter Marcus.

Hur vill du att matchen utvecklar sig?

– Just vad gäller matchen så brukar jag inte tänka mig in i hur jag vill att det ska se ut allt för mycket innan, försöker fokusera mer på det jag vet att jag är duktig på. Men jag gillar ju när det blir en tuff match och man får kriga på ordentligt.
Det ska bli kul att gå in i ringen igen efter några månader utan, avslutar Marcus.

Biljetter finns att köpa: https://secure.tickster.com/aa8y58l70eu728j

Text: Annie Bondefelt

Foto: Empire Fighting Series

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer