Nyhet

Pannie Kianzad klar för ny UFC-match – Ilir Latifi möter Volkan Oezdemir från Schweiz

Pannie Kianzad är tillbaka i UFC-oktagonen, igår blev det klart att hon hoppar in för Melissa Gato och kommer ställas mot Julia Avila den 6:e juli. Det blev även klart att Ilir Latifis match mot Volkan Oezdemir är inbokad till den 3:e augusti.

Pannie Kianzad var en av finalisterna i The Ultimate Fighter men förlorade finalen mot Macy Chiasson, i början av maj tog hon dock hem vinsten mot Iony Razafiarison under Superior Challenge 19. Nu går hon upp i oktagonen igen i en match som kommer att avgöras under UFC 239 i Las Vegas.

– Back where I belong, facing off in Vegas with my Invicta buddy Julia Avila, UFC 239 Jones vs Santos at the T-mobile arena. This is only the beginning, skriver Pannie på sin Facebook-sida i samband med tillkännagivandet.

Även Ilir Latifi är klar för ny match mot schweiziske Volkan Oezdemir, matchen blev uppskjutet på grund av skada, men kommer nu ske i New Jersey den 3:e augusti.

Text: Annie Bondefelt

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer