Nyhet

Exklusiv Intervju: En timme med Stefan Stenudd

Fighterpoddens och Fightermags Simon Kölle satt ner i en timme drygt med Svenska Budo & Kampsportsförbundets förre ordförande Stefan Stenudd som exklusivt talar ut om sin tid i förbundet.

Nyhet

Fighterpodden avsnitt 12 – Ortens Favorit

Fighterpoddens första avsnitt 2017 gästas av ortens favorit, Hamza Bougamza, som berättar om planerna och relationen till sin legendariske tränare. Vi snackar också med svenska MMA-stjärnan Pannie Kianzad som befinner sig i Kansas och gör sig redo för en batalj i Invicta. Som alltid berättar Simon Kölle om de senaste kampsportsnyheterna och programledare är Mårten Söderström.

ArtikelNyhet

Nomineringen till Idrottsgalan: ”Har ett oerhört starkt symbolvärde”

För första gången någonsin blev en kampsportare nominerad till Idrottsgalan, då Patricia Axling har chans att bli ”årets nykomling”. Det var också första gången någonsin som en kampsportare fick vara med i Idrottsgalans nomineringsjury: Michael Sjölin.

Nyhet

Badou Jack nominerad på idrottsgalan

På ett år har den före detta Djurgårdsboxaren Badou Jack  – mot alla odds – lyckats att erövra och försvara WBC:s mästarbälte i super mellanvikt. Av den anledningen är det kanske inte konstigt, att Jack nu är nominerad till det prestigefyllda priset ”Årets manlige idrottare” på årets Idrottsgala.