Nyhet

IRFA planerar en gala i månaden på Berns

I en intervju med Fightermag.se berättar Perry Segerkvist på IRFA om sina planer med MMA-galan.

IRFA:s Perry Segerkvist har stora planer för MMA-galan IRFA. Det ska vara amatörmatcher och proffsmatcher. Alla kommer gå av stapeln på Berns (med start 17 september) och från och med 2017 är tanken att hålla en gala i månaden där. Detta och mycket mer berättar Perry Segerkvist till fightermag.se i en intervju som snart publiceras.

IRFA tillhör nu WSOF (World Series of Fighting) Global vilket är ett nytt koncept där lokala galor från hela världen agerar farmaligor till WSOF.

På Berns den 17 september drar IRFA 10 igång det som många nu tror kan bli något helt nytt inom svensk MMA. Det blir nog väldigt intressant att se om planerna går i lås och vad det kan tänkas innebära för svensk MMA.

Den fullständiga intervjun med Perry kommer läggas upp inom kort.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer