Nyhet

UFC Fight Night: Maia vs. Condit – Såhär gick det

Här är resultaten av UFC on Fox: Maia vs. Condit.

Efter ett första underkort med en domslutsseger av Jeremy Kennedy och en snygg TKO-seger av Chad Laprise. Efter Laprise seger bad han om ursäkt för att ha missat vikten och lovade att gå upp till weltervikten från och med nu.

På det andra underkortet vann Felipe Silva på TKO i första ronden och Italienaren Alessio Di Chirico slog den Sydafrikanska fightern Garreth McLellan på delat domslut. Det blev ännu ett delat domslut och det var ett väldigt märkligt domslut då Enrique Barzola fick 30-27 av en domare men av båda andra 28-29 vilket ledde till att Kyle Bochniak vann. En domare såg alltså två ronder annorlunda än båda de andra domarna.

I underkortens avslutande match möttes Sam Alvey och Kevin Casey. Den smilande Sam Alvey hade som vanligt en avig stil och kunde i rond 2 noteras för sin 18onde seger på TKO/KO.

Huvudkortet inleddes med en grym match mellan Jim Miller och Joe Lauzon. När de två möttes 2012 vann Miller på domslut och matchen blev omnämnd som årets fight. Nu när de möttes vann Miller på delat domslut i en match som lika gärna kunde gått till Lauzon.

Paige VanZant visade upp en intressant gameplan mot den hårtslående Bec Rawlings. I andra ronden lyckades den tidigare “Dancing with the Stars”-dansaren knocka Bec oväntat och snyggt.

I en alldeles strålande fight mellan Anthony Pettis och Charles Oliveira fick Pettis ett tufft välkomnande i fjädervikten. Men även om Oliveira såg ut att vinna över Pettis och vara den klart bättre grapplern så visade den forne  mästaren att han fortfarande är att räkna med. Pettis vann i rond tre på en Giljotin. Imponerande!

I huvudmatchen möttes Demian Maia och Carlos Condit i weltervikten. Matchen var aldrig jämn utan Demian Maia drog ut Carlos Condit på en RnC tidigt i rond 1.

RESULTAT

Lättvikt: Jeremy Kennedy besegrade Alessandro Ricci på enhälligt domslut (30-27, 30-27, 29-28)

Catchweight: Chad Laprise besegrade Thibault Gouti via TKO (slag) i rond 1

Lättvikt: Alessio Di Chirico besegrade Garreth McLellan på delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)

Fjädervikt: Kyle Bochniak besegrade Enrique Barzola på delat domslut (29-28, 27-30, 29-28)

Mellanvikt: Sam Alvey besegrade Keven Casey via TKO (slag) i rond 2

Huvudkortet

Lättvikt: Jim Miller besegrade Joe Lauzon på delat domslut (29-28, 28-29, 29-28)

Stråvikt: Paige VanZant besegrade Bec Rawlings via TKO (Hoppspark och slag) i rond 2

Fjädervikt: Anthony Pettis besegrade Charles Oliveira via Submission (Giljotin) i rond 3

Weltervikt: Demian Maia besegrade Carlos Condit via Submission (RnC) i rond 1

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer