Nyhet

Superior Challenge 13 och IRFA 10 får datum spikade

SMMAF tog beslut, innan jul, om att sanktionera Superior Challenge 13 och IRFA 10.

Superior Challenge kommer ha sin trettonde gala i Norrköping den 5:e mars. IRFA 10 en gala i Stockholm den 7:e maj. Detta är i alla fall de datum som SMMAF sanktionerat på ett styrelsemöte dagarna innan jul.

IRFA-4.jpg
Perry Segerqvist, Arrangör av IRFA

Beslutet att sanktionera både IRFA 10 den 7:e maj i Stockholm och Superior Challenge 13 den 5:e mars i Norrköping togs den 20onde december 2015.

Det cirkulerar lite rykten om andra datum på sajter som inte tycks läsa protokollen från mötena, men det är alltså 5:e mars och 7:e maj som är det som i dagsläget sanktionerats.

Babak_Leites

Babak Ashti, arrangör av Superior Challenge, tillsammans med världsstjärnan Thales Leites. Även en oskäggig herre till höger

Notera att datum ändrats förr på galor men rent historiskt är det väldigt sällan det sker. Ingenting kan anses vara 100 % klart förens Superior Challenge och IRFA går ut med pressmeddelanden eller liknande kungörande.

Enligt en källa till Fighter Magazine så verkar det som att Superior Challenge vill ändra datumet till april. Vi återkommer givetvis när vi vet mer. I dagsläget är det 5:e mars som är sanktionerat.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer