Träna Kampsport

Är du sugen på att börja träna kampsport? På www.tranakampsport.se kan du läsa om en mängd olika kampstilar och få tips på vad du ska tänka på när du ska börja träna kampsport. Kampsport är en av de mest underbara sporterna man kan börja träna. Det handlar tvärtemot vad många tror väldigt lite om själva kampbiten, utan mer om träningen, att lära känns sig själv och att respektera sina medkamrater.

Alla medarbetare

Inlägg av Träna Kampsport

Artikel

Tre anledningar att komplettera gymträningen med kampsport

Ockupationen av så kallade byggare, bodybuilders, på gymmen har avtagit och det har blivit mer socialt accepterat för vanliga människor att gå till gymmet. Men är detta verkligen den optimala träningen för kroppen? Vad kan kampsport tillföra i gym-tränarens vardag? Här kommer tre anledningar att komplettera din gymträning med kampsport.

Artikel

Det finns en kampsport för alla – man måste bara hitta den

Äntligen är sidan Träna Kampsport på fötterna igen. Denna gång ska sidan inte bara sitta, utan den ska springa. Det finns en hel uppsjö kampsportstilar där ute och det kan rent utsagt vara bedrövligt att navigera genom denna djungel för att hitta en stil som passar en själv.