Nyhet

Fightcard för Brave 39

Nu på lördag den 15:e augusti går BRAVE Combat Federation 39 av stapeln på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Detta blir den tredje tävlingen i Sverige för den Bahrain-baserade organisationen under denna sommar och produceras i samarbete med den svenska promotorn Bulldog Fight Night. Vi tar en titt på matchkortet!

Nyhet

Frantz Slioa inför mötet med svartbältet Macedo på The Zone FC 13 – Tough Luck: ”Det är MMA vi ska tävla i, det finns inga bälten i MMA.”

Frantz Slioa, 22 år, han fyller 23 år den 9 april och en vinst mot svartbältet Rafael Macedo från Swedish Top Team den 26 april står högst upp på önskelistan. ”En vinst skulle betyda mycket för mig. Han är hypad. Då tar jag det från honom. Den skulle betyda mycket och det skulle vara min tid att glänsa.”

Nyhet

Rafael Macedo Da Silva först ut på The Zone FC 13 – ”Tough Luck”

Svartbältet från Brasilien, Rafael Macedo Da Silva, från Swedish Top Team var framgångsrik i sin senaste match på Cage Challenge XI. Han bokstavligen demolerade sin motståndare, som var betydligt mer erfaren, med sin aggressiva stil med starka ground and pound. Men det var en teknisk finess, en perfekt utförd heelhook som avslutade matchen i den andra ronden.