ArtikelNyhet

Inför UFC 303: Pereira vs. Prochazka 2

Den underliga strikern Jiri Prochazka får en ny chans mot kickboxaren Alex Pereira, spelplanen kompliceras av att duon räddar galan med kort varsel då mötet mellan Conor McGregor och Michael Chandler ställs in på grund av bruten lilltå. Trots det blir UFC 303 en gala med spännande matchningar som till exempel Brian Ortega versus Diego Lopes och Ian Machado Garry versus Michael ”Venom” Page. Här är i alla fall matchkortet, försnack och tider.

ArtikelNyhet

Inför UFC 279: Chimaev vs. Diaz

Snart blir det smesh. Sveriges superlöfte Khamzat Chimaev ska för första gången stå för en huvudmatch, motståndaren är slitna, men slitstarka publikfavoriten Nate Diaz. Här kommer uppvärmningen inför helgen.

ArtikelNyhet

Inför UFC Fight Night 199 Lewis vs. Daukaus

Det blir ingen klassisk nyårsgala i år, i stället är det Derrick Lewis och Chris Daukaus som får sätta punkt för UFC-året 2021. De får sällskap av en rad älskade veteraner och lovande talanger.

Det här kortet är ändå så pass starkt att det nästan känns konstigt att galan inte är numrerad, inte minst nu när året lider mot sitt slut. Här finns trotjänare tillika publikfavoriter som Wonderboy och Darren Elkins, men också hajpade namn som Belal Muhammad och Amanda Lemos, samt en hel del bekanta ansikten från UFC-såporna. Passa på att njuta, efter detta tar UFC ett fyra veckor långt uppehåll.