Nyhet

Amir Albazi dagar ifrån sin debut i Bellator

Det händer mycket nu i den svenska MMA-scenen. Supertalangen Amir Albazi är med sitt obesegrade record och helt förkrossande stil redo för sin debut i Bellator.

Han började som mer eller mindre renodlat grappler men hade tidigt känsla för striking och inte minst för att kontrollera sina motståndarr. Amir Albazi har idag ett record på 9-0 och möter den hypade fightern Jamie Powell (6-1) som först gick igenom ett helt gäng av amatörmatcher innan han gick över till proffs. Powell är en vild striker som gillar att slå ner sina motståndare och strypa ut dem. Något som lär bli mycket svårt mot Amir!

Mycket talar för Amir i den här matchen så länge han inte går in i Powells game som är att slugga vilt och byta slag.

Nu hoppas vi givetvis på Amir!

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer