Nyhet

Resultatet i matchen mellan Cezar Ferreira och Jack Hermansson

Den andra UFC-matchen med en svensk under lördagen var den mellan Cezar ”Mutante” Ferreira och Jack Hermansson – såhär gick det.

På den andra UFC-galan under lördagen gick den andra svensken match mot en Brasse i Brasilien. Jack Hermansson tog sig an Mutante.

Rond 1

I rond 1 så höll sig matchen stående och Jack var rörlig och jagade Mutante mycket, men hade svårt att träffa. Mutante hade aldrig sett så bra ut tidigare i karriären och kom in med en tydlig gameplan. Jack träffades med några slag men inget märkvärdigt. Matchen var jämn i första ronden.

Rond 2

I rondpausen la Mutantes hörna upp en taktik att de skulle försöka med en nedtagning i andra ronden när Jack öppnar upp sig i strikingen. Vad Jack fick för råd är oklart då man i sändningen inte fick höra därifrån. Mutante fick ner Jack precis som planerat och Jack fick känna på tyngden som Mutante är känd för. Det dröjde inte länge innan Mutante attackerade med en armtriangel som satt hårt. Jack kämpade dock väldigt tappert och gav allt, men tillsist gick det inte längre och han var tvungen att klappa ut.

Dessvärre en förlust för Jack som nu är 1-1 i UFC och som utan tvivel kommer komma tillbaka starkt inom kort om han inte drog på sig någon skada.

Såhär gick det för Jycken ikväll.

I vår Podd Fighterpodden kan du i senaste avsnittet höra vår intervju med Jack.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer