Nyhet

Resultatet i matchen mellan Jycken och Marshman

Ikväll gick Jycken återigen en match i UFC och han mötte Jack Marshman från Wales.

Magnus ”Jycken” Cedenblad mötte Jack Marshman från Wales och såhär gick det. Rond för rond…

I första ronden öppnade Jack Marshman med ett stående game där det blev klart att Jycken hade problem när Marshman kom nära. Efter en hård vänster åkte Jycken ner lite i backen men då svarade svensken med att ta ner Marshman och jobbade sen i flera minuter med rätt effektiv ground and pound.

I andra ronden valde Jycken att boxa med Marshman och jabben användes bra, men Jycken var konstant sårbar när i slagväxlingarna och det ofta för att han cirklade ut med hakan i vädret. Jycken träffade hårt flera gånger men samtidigt träffade han också själv med jabben. Rätt vad det var så blev Jycken vinglig och Marshman jagade en avslutning. Jycken kämpade tappert men tillsist förlorade han på TKO på marken.

Jycken hade en vinstsvit på fyra vinster innan denna match och nu kom en Walesisk UFC-debutant in och stoppade den. Jack Marshman är ett namn att hålla i minnet och Jycken är långt ifrån borta. Han kommer garanterat ta med sig mycket av förlusten när såren slickas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer