Nyhet

Intervju med Khabib Nurmagomedov efter UFC 205

Khabib Nurmagomedov (24-0) har ett otroligt bra record och nu anser han och många med honom att han är mer än redo att gå en match om lättviktsbältet.

Khabib Nurmagomedov (24-0) är redo att fightas om lättviktstiteln och få bestrider att han är värd det.

Khabib Nurmagomedov har egentligen bara en sak emot sig och det är att han inte gått så många matcher den senaste tiden på grund av skador men det var längesen någon var såhär värd att gå en match om bältet.

Conor McGregor säger sig vilja ta en paus nu då han ska bli pappa i vår och en av de som blir lidande är utan tvekan Nurmagomedov. Tony Furgeson har även han ett bra ”case” för att gå match om bältet och kanske blir det en contender-match först mellan de två enastående kämparna (Nurmagomedov vs. Furgeson)?

Här är en intervju med Khabib Nurmagomedov efter UFC 205.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer