Nyhet

Miller och Lauzon möts igen

Första gången de fightades var matchen riktigt bra. Nu ska de mötas igen och frågan är om de två veteranerna kan leva upp till sitt första möte eller ej?

Lauzon och Miller har en gång i tiden varit ruskigt intressanta fighters, men som med tiden tappat mycket av sin hype. De har fightats bra ibland och gjort mindre feta matcher andra gånger. Men 2012 när de möttes blev det Fight of the Year och episkt är ordet.

Nu ska de två mötas igen. Senast vann Miller på enhälligt domslut och Luazon är övertygad om att han utvecklats mest de senaste fyra åren och därför kommer ta hem det. Miller tror sig kunna slå Lauzon igen på ett liknande sett.

Sen de möttes första gången har det som sagt gått lite upp och ner för de två och Lauzon är 4-2 i matcher och Miller endast 2-4. Båda två vann senast på UFC 200. Lauzon vann över Diego Sanchez på TKO och Miller fick in en submission på Takanori Gomi.

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer