Artikel

Adidas går in och sponsrar IMMAF

IMMAF knyter nu till sig Adidas som sin nya sponsor.

Internationella MMA Förbundet har gått från klarhet till klarhet och växt stort den senaste tiden. Det går många gånger lite förbi de flesta men IMMAF trummar på och blir onekligen starkare.

Något som kanske borde kunna förvåna är hur IMMAF tagit emot officiella sponsorer. Att UFC haft ett nära samarbete med IMMAF råder ingen tvekan om men frågan är om sponsorerna och samarbetena också innebär att IMMAF inte kommer ta ställning mot dess vid något tillfälle? Ännu har det inte hänt, men en sådan sak som The Ali Act skulle absolut kunna vara en vattendelare. Enligt flera källor som Fightermag pratat med så kommer IMMAF ”aldrig gå emot UFC”. Oroande? Kanske?
IMMAF 2016 Poster_FINAL_small (2)

Adidas går in som sponsor

Ännu ett mail dimper ner i mailkorgen från IMMAF. Det har blivit en hel rad nu senaste tiden om olika som sponsrar och det är givetvis inget fel med det. Adidas är ett märke som tidigare varit intresserad av MMA och nu har de tagit fram en handske.

Adidas har redan samarbeten med sportsliga världsorganisationer inom Judo och Karate så att de går in i MMA är ett naturligt steg.

Andra partners

Phantom Athletics, Greenhill och SAFEJAWS är redan i samarbete med IMMAF och det förväntas bli fler.

Medlemsländerna

Brasilien, Kanada, USA; Colombia, El Salvador, Paraguay, Trinidad Tobago, Bahrain, Indien, Japan, Jordanien, Kazakstan, Libanon, Malaysia, Nepal, Singapore, Tajikistan, Österike, Albanien, Azerbaijan, Belgien, Bulgarien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Nordirland, Island, Irland, Italien, Litauen, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, England, Australien, Nya Zealand, Kamerun, Egypten, Maurtius, The Seychelles, Sydafrika.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer