Nyhet

”Inget konkret förslag än” efter Nico Musokes bonusbetalande UFC-vinst

Ungefär 320 000 kronor blev Nico Musokes belöning för sin kvicka armbar på UFC Fight Night 30. I en intervju med Expressen berättar han om matchen mot veteranen Alession Sakara. Men ännu finns inga konkreta förslag om nästa match.

Svenske UFC-fightern Nicolas Musoke har fått kämpa hårt för att nå till fighting-världens största scen. I gårdagens Expressen berättar han om sitt slit för att få livet att gå ihop. Han beskriver kampsporten före UFC som en förlustaffär. Men vinsten innebär mer än bara pengar.
– Det stödet jag har haft från Botkyrka, från vänner, bekanta och folk som bor i trakten, har alltid varit enormt. Det har alltid varit, och kommer alltid vara, extremt skönt om jag kan ge lite glädje till dem, säger han till tidningen.

Läs Intervjun här: http://www.expressen.se/sport/musoke-om-sin-succe-man-svavar-pa-moln/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer