Wahab Akman

Wahab Akman

Började träna Judo på Nacka judoklubb ifrån att jag var 7 till att jag var 14år. Tappade kampsporten för några år men hittade tillbaka och tränar grappling på hobbynivå. Är ett kostfreak och tycker socker är knark, men kan inte sluta dricka öl och äta hamburgare varannan vecka. Har stort intresse för kampsport, träning och rörlig bild och nu även fått förmånen att kombinera dessa på Fightermagazine.

Alla medarbetare

Inlägg av Wahab Akman

Nyhet

VIDEO: Doldisen Matthias Freyschuss

Efter en lyckad amatör karriär valde Matthias att bli proffs. Han har hittills gått en proffsmatch på IRFA 10 där han vann mot Johannes Lundström.  Matthias är en rutinerad striker som alltid levererar fartfyllda krigarmatcher, en riktig publik underhållare med andra ord.

Lär känna Matthias ifrån Mjölby fight gym lite bättre, klicka på play!

Video filmat och redigerat av Christian Johansson K2N Production

 

Nyhet

MMA-Landslaget del 2 Africa open

MMA-landslagscoachen Anders Ohlsson rapporterar: Gårdagens resultat har ni ju redan fått hemma i Sverige och man kan konstatera att det inte hade kunnat gå så mycket bättre. Åtta av tio svenskar är med och gör upp om medaljerna under morgondagens finaler.

Nyhet

MMA-Landslaget del 1 Africa open

MMA-landslagscoachen Anders Ohlsson rapporterar: Då var det dags för nya landslagsäventyr och den här gången bar det iväg till Sydafrika för att delta på All African Open Championship i Johannesburg

ArtikelNyhet

Videointervju med Ricard Carneborn

Här är en intervju med Kampsportsikonen Ricard Carneborn där han berättar om sin bakgrund inom kampsporterna, hur han förstärkte sitt game och om en kommande stortävling… En längre intervju med Ricard läser du i nummer ett 2016 av Fighter Magazine.