ArtikelNyhet

Inför UFC 301: Pantoja vs. Erceg

Det är inte den mest gnistrande uppställningen för en numrerad gala. En nästintill färsking i UFC, Steve Erceg, får titelchansen i flugvikt mot mästaren Alexandre Pantoja, medan svenskhoppet Amir Albazi tvingas stå och stampa i väntan på sin chans. Dock – en sann legendar, Jose Aldo återvänder från pensionen under UFC 301 för att möta Jonathan Martinez. Här kommer lite prat om matchningarna och sånt.

Nyhet

Sponsrad artikel: Jack Hermansson – ”The Joker”

Jack “The Joker” Hermansson är en svensk-norsk MMA-utövare som är känd både för sina framgångar i UFCs mellanviktsdivision och sin vänliga personlighet utanför oktagonen. Han föddes 1988 i Uddevalla och har gjort sig ett namn i kampsportens värld med teknisk skicklighet och strategisk precision. Utöver sin imponerande sportkarriär har Jack en stor passion för fiske, en hobby som ger honom en paus från den intensiva träningsvärlden. Efter sin senaste seger i UFC fortsätter han att vara en inspirerande figur för fans och unga atleter. Hermansson representerar både Sverige och Norge vilket gör honom till en stolt skandinavisk idrottare på den internationella arenan.

ArtikelNyhet

Smilla ”The Hurricane” Sundell i ny titelmatch mot farlig ryska

Smilla ”The Hurricane” Sundell har tagit Muay Thai-världen med storm och hennes resa har varit lika spektakulär som hennes prestationer i ringen. Vid 16 års ålder skrev Smilla på för ONE Championship där hon gjorde debut 2022 och snabbt etablerade sig som en kraft att räkna med och samma år säkrade hon mästarbältet i stråvikt i thaiboxning. Nu är det så dags för titelmatch igen och Smilla står framför sin hittills svåraste motståndare, som kommer att definiera nästa steg i hennes resa mot toppen.

ArtikelNyhet

Vinn biljetter till 19th European Wushu Championships – officiella europeiska mästerskapen i wushu

Den 3–5 maj i drakens år 2024 arrangeras 19th European Wushu Championships, det officiella europeiska mästerskapet i wushu, på Stockholmsmässan i Stockholm. Tävlingen samlar hela den europeiska eliten i idrotten wushu, även kallad kung fu. Tävlingen genomförs i olika länder vartannat år, och nu är det Sveriges tur att arrangera! Nu har du möjlighet att vara på plats då vi delar ut tio biljetter. 

Krönika

Inför UFC 300 – Uppsnack och Matchkort

Den 14 april 2024 markerar en betydelsefull milstolpe i UFCs historia då vi bjuds på en gala fylld till bristningsgränsen med stjärnor från topp till botten. Spektaklet kröns av tre titelmatcher: I huvudmatchen siktar Jamahal Hill på att återta titeln i lätt tungvikt från den nuvarande mästaren, Alex Pereira; i stråvikt möter Mästarinnan Zhang Weili sin landsman Yan Xiaonan; och Justin Gaethje möter Max Holloway i en kamp om BMF-titeln. 

Men, som om det inte räcker så bjuder UFC även på matcher med tidigare UFC-mästare som Charles Oliveira, Aljamain Sterling, Holly Holm, Cody Garbrandt, Deiveson Figueiredo och garnerar med namn som Bo Nickal, Kayla Harrison, Jim Miller och Bobby Green. Vilken fest! Och här kommer försnacket.

Okategoriserade

Sportsbettings inverkan på tillväxten och populariteten av ONE Championship

Sportsbetting har blivit en allt mer betydande faktor för tillväxten och populariteten av idrottsorganisationer runt om i världen. För ONE Championship, en av världens främsta organisationer inom kampsport, har sportsbetting spelat en avgörande roll för dess globala tillväxt och framgång. I denna artikel kommer vi att utforska den omfattande påverkan som sportsbetting har haft på ONE Championships tillväxt och popularitet.