ArtikelNyhet

Inför ONE FC: Only the Brave – uppdaterat matchkort

Tanken var alltså att både Zebaztian Kadestam och Smilla Sundell skulle ha gått match i morgon fredag (den 28 januari) på ONE FC: Only the Brave, men så blev det tyvärr inte. Igår gick Kadestam ut med de tråkiga nyheterna att morgondagens match blivit inställd, men han hälsar att han hoppas på ett nytt datum inom kort så det verkar inte vara något allvarligare som ligger till grund för beslutet. Smilla var inbokad mot australienska Diandra Martin som också skulle debuterat i organisationen, men som tvingades dra sig ur av covidrelaterade anlendningar.

Här kommer ett uppdaterat matchkort. 

Egentligen skulle galans grand finale vara en titelmatch i tungvikt mellan Anatoly Malykhin och Kirill Grishenko, men som följd av att Malykhin testat positivt för covid-19 flyttades mötet till 11 februari. I stället avrundas galan med två semifinaler samt trilogier i organisationens kickboxningsturnering i fjädervikt. Favorittippade armeniern Marat Grigorian är även han borta på grund av covid, så istället möter thailändaren Jo Nattawut den fjärderankade belarusen Chingiz Allazov, medan thaiboxningstjärnan Sitthichai ställs mot georgiern Davit Kiria.

Kvällens sista MMA-match sker mellan förstarankade Kim Jae Woong, som vill avverka den kaxiga fjärderankade Tang Kai. Det lär bli avslut i det här lättviktsmötet och vinnaren sitter i första parkett när nästa titelutmanare ska utses. På huvudkortet syns också UFC-bekantingen Jarred Brooks som under tiden i UFC ställdes mot Deiveson Figueiredo, vilket amerikanen förlorade med en hårsmån via delat domslut. Han möter rear naked choke-experten Koha Minowa.

Fullständigt kort och sändningstid
Gör en minnesanteckning om att du på fredagen den 28 januari ska börja låtsasjobba kring lunch. Klockan 11:30 börjar sändningen, i vanlig ordning kan du njuta av underhållningen helt gratis genom organisationens app eller på Youtube.

Huvudkort
Fjädervikt, kickboxning – Sitthichai vs. Davit Kiria
Fjädervikt, kickboxning – Jo Nattawut vs. Chingiz Allazov
Fjädervikt, MMA – Kim Jae Woong vs. Tang Kai
Lättvikt, MMA – Ruslan Emilbek Uulu vs. Zhang Lipeng
Tungvikt, kickboxning – Rade Opacic vs. Francesko Xhaja
Stråvikt, MMA – Hiroba Minowa vs. Jarred Brooks

Underkort
Fjädervikt, kickboxning – Ivan Kondratev vs. Dovydas Rimkus
Flugvikt, MMA – Tatsumitsu Wada vs. Wang Shuo
Weltervikt, MMA – Hiroyuki Tetsuka vs. Edson Marques
Lätt tungvikt, MMA –
Paul Elliott vs. Anderson Silva (inte den Anderson Silva)
Bantamvikt, MMA – Purev Otgonjaral vs. Micael de Jesus

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer