Nyhet

Tunn kampsportshelg framför oss – Chris Colbert vs. Tugstsogt Nyambayar enda ljusglimten

Det är lite tunt med kampsport på de ordinarie kanalerna, Viaplay & DAZN den här helgen. UFC:n vilar i spänd väntan på den tredje och avgörande PPV- matchen mellan Conor McGregor och Dustin Poirer från T-Mobile Arena från Las Vegas, Nevada, den 10:e juli. Vissa är sjukt taggade på den fighten, som i viss mån är någon sorts finger-visare på vart McGregors karriär är  väg egentligen i det här skedet av hans illustra MMA-gärning. Lite Make or Brake. På DAZN är det stiltje fram till samma helg (10/7) då det är tänkt att obesegrade (41-0) Gilberto ”Zurdo” Ramirez tar sig an Sullivan Barrera i Kalifornien.   

En flashig amerikan mot en tuff mongol återstår (Boxning)

Så vi är helt befriade från MMA eller boxning denna helgen?
Nja, de riktigt inbitna entusiasterna kan de facto för en smärre summa köpa tillgång till VM-fighten (WBA:s interim-titel) i superfjädervikt mellan flashige mästaren, Chris ”Prime Time” Colbert (15-0, 6 KO:s) från Brooklyn, New York, och utmanare, USA-baserade mongolen, Tugstsogt Nyambayar (12-1, 9 KO:s) på FITE. Den asiatiske punchern är en intressant kille då han har högvis med medaljer som amatör, silver på VM i Milano 2009 och dito på OS i London 2012. Som proffs har han hållit IBO:s fjäderviktstitel, och fightats on WBC-titeln (dock med en förlust som resultat). Han är en formidabel utmanare till Colbert och besitter massiv slagkraft vilket hans ”record” definitivt vittnar om. Matchen mellan Chris Colbert och Tugstsogt Nyambayar avlöper på  ”Dignity Health Sports Park” i Carson, Kalifornien nu på lördag den 3:e juli. Kan bli en tuff fight med tonvis av action!

Se höjdpunkter från Chris Colberts karriär här! 
Kolla också in Tugstsogt Nyambayar när han stoppar colombianen Oscar Escandon på TKO3 här! 

Kolla in invägningen i spelaren undertill den 2/7 klockan 22:00 (ungefär)

Läs Teddys senaste krönika HÄNT I BUR & RING här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer