Nyhet

Kolla in presskonferensen för Wilder vs Fury 3 på Fighter Magazine

Även om de flesta av oss fortfarande suckar tungt över att superfighten Joshua vs. Fury kollapsade och gick om intet, den är skjuten på framtiden, för hur länge det vet vi inte, så får vi ändå ladda om och se fram emot ett tredje möte mellan Deontay Wilder och Tyson Fury på T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada den 24:e juli. Det är trots allt ett spektakulärt event som kommer att dra till sig mycket intresse globalt från både media och fans.  

Deontay Wilder har en ny tränare –  har han en ny plan? 

Deras ”Beef” (Fyry och Wilder) är fortfarande rätt hätsk och levande. Vi får inte glömma bort Wilders enorma slagkraft och den uppenbara farlighet han ständigt utgör för alla sina motståndare, mästaren Tyson Fury inkluderad. OK vi kommer inte att få den mest omtalade kampen i tungvikt men vi lär garanterat få mycket action i denna klart avgörande bataljen. Wilder sägs ha lagt om sin träning med nya influenser och en ny tränare, f.d. motståndaren, Malik Scott. Han behöver definitivt något nytt för att få bukt med den klurige och taktiskt skicklige Fury, och kanske, vem vet? Så kommer han till fighten i Vegas med något nytt, annorlunda och kanske helt avgörande. Den som lever får se.  Fightens presskonferens i Los Angeles avlöper i alla fall idag, tisdagen den 15:e juni och Fighter Magazine har naturligtvis rotat fram YouTube-spelaren där ni kommer kunna följa dessa två bjässars munhuggande. Det lär bli tjafs, bråk och nedsättande kommentarer från båda sidor. Magstarkt för vissa, underhållande för andra, men definitivt allt annat än slätstruket. Tveklöst ett pressmöte man inte får missa om man är ett fan av professionell tungviktsboxning på världsnivå! Se presskonferensen i spelaren nedan om några timmar!

Läs om svenske Elin Cederroos superfight (fyra bälten) i USA den 19:e juni!  

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer