Nyhet

”Fightlife 7 – Battle of Sweden” – Marianne Ahlborg senaste tillskottet

Det är bråda dagar för Örebro-promotorn, Kamran Kabinejad som i skrivande stund finslipar på sin gala ”Fightlife 7 – Battle of Sweden” som går av stapeln på ”Tegelbruket” i Örebro den 10:e juli och som kommer att avlöpa inför tomma läktare på grund av pandemin, men erbjudas som PPV –  skall gå att köpa här. Det är en hel hög av av spännande matchningar på programmet och det senaste tillskottet är Trollhättans obesegrade (3-0) stolthet, Marianne Ahlborg som tar plats på matchkortet. Den sympatiske västgöten möter, är det tänkt, 30-åriga ryskan Luiza Davydova (5-2-0, 2 KO). 

Proboxningskommissionen sa nej till Dogge vs. Kodie 

En stämningshöjare på showen som dessvärre uteblir och får sparas till ett senare tillfälle är uppvisningsmatchen mellan rapparen och boxningsentusiasten, Douglas ”Dogge” Leon och musikern och f.d. amatörboxaren ”Kodie” (promotor Kamran Kabinejads bror). Svenska proboxkommissionen sa tyvärr blankt nej till den matchen säger Kamran till Fighter Magazine på söndagsmorgonen. ”Det är tråkigt men jag skall försöka få till den till min nästa gala” påpekar den f.d. landslagsboxaren. Tråkigt nog blir vi också utan obesegrade  superfjäderviktaren Mohammed Abdulrahim (2-0, 1 KO), ”det gick inte att ordna en lämplig motståndare till honom, han får stå över denna” säger Kabinejad. Två titelfighter om svenska bältet står dock fast (se nedan) och naturligtvis huvudmatchen i tungvikt mellan Fightlifes stora stjärna, Pezhman Seifkhani (10-0) och tjecken Radek Varak (8-8). Det är en solid kväll att vänta och längta efter!

Programmet som det ser ut nu    

Samo Jangirov vs. Marcus Alberts (SM-titeln i cruiservikt)
Niclas Elfstedt vs. Tijan Kebbeh (SM-titeln i supermellanvikt)
Claire Sammut vs. Karina Kopinska
Pezhman Seifkhani vs Radek Varak
Marko Calic vs. Pawel Martyniuk
Marianne Ahlborg vs. Luiza Davydova
Mike Phanivong vs. Stevo Babic
Marios Kollias vs. Nemanja Keresovic

Läs Philips tre slutsatser kring UFC 263 här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer