ArtikelNyhet

Cage Warriors är tillbaka i mars månad – Paddy Pimblett toppar en av galorna

Cage Warriors är tillbaka igen i mars månad med en trippelserie (trilogi) galor som går av stapeln på klassiska York Hall i London –  för övrigt där Cage Warriors en gång hade sin allra första gala, så långt tillbaka som 2002. Klassisk mark alltså, och ett välkommet inslag för alla MMA-fans 

Tre galor på raken i tät följd 

Showerna, Cage Warriors, 120, 121 och 122,  avlöper i tät följd, den 18, 19 och 20:e mars. Tillbaka, på den sista showen i ordningen, den 20:e mars, (122) är en av organisationens mest färgstarka fighters, nämligen lättviktaren, Paddy Pimblett (15-3) som preliminärt är bokad att ta sig an starke italienaren, Davide ”Ispanico” Martinez (8-2). Martinez har vunnit sina sex senaste fighter och ett flertal av dem på spektakulära avslut.

Har tackat nej till UFC två gånger 

Det kommer att vara precis ett år sedan Pimblett fightades i buren när engelsmannen väl kliver in i handlingarna den 20:e mars. Han vann ju sin senaste match mot Decky Dalton på TKO just den 20:e mars 2020. Den 25-årige f.d. fjäderviktsmästaren i Cage Warriors från Liverpool, som de facto nobbat två erbjudanden från UFC är ett välkänt ansikte i MMA-kretsar på de brittiska öarna. Ett ”Household-name” så att säga. Han nämnde i en intervju nyligen att han har för avsikt att knipa bältet (i Cage Warriors) igen och sedan hoppa på UFC-tåget vid nästa lämpliga tillfälle (erbjudande). Tredje gången gillt då får vi hoppas!

Läs Philips tre punkter efter UFC Fight Night 184 här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer