Nyhet

Caleb Plant tog övertygande seger över Truax – Canelo härnäst?

IBF-mästaren, i supermellanvikt, Caleb Plant avancerade smidigt till 21-0 genom en rapp, övertygande seger över f.d. IBF-mästaren, Caleb Truax på ”Shrine Auditorium and Expo Hall” i Los Angeles, Kalifornien på lördagskvällen. Därmed röjde Plant undan det sista hindret för en penningstinn superfight mot världsstjärnan, Saul ”Canelo” Alvarez.

Det var framförallt Plants kvickhet och excellenta tajming som säkrade honom segern på poäng (enhälligt) efter 12 ronders boxning. På förmatch programmet vann framtidsnamnet, i mellanvikt, Joey Spencer (20)  på en övertygande knockout på landsmannen Isiah Seldon se dennes fight här – Spencers 12:e seger varav nionde på KO. Obesegrade tungviktarna Michael Polite Coffie och Darmani Rock brakade samman i en annan intressant fight på ”underkortet”. Den förstnämnde avgick med segern (på KO), kolla in höjdpunkter från den matchen här! 
Spana in höjdpunkter från Plants VM-triumf på klippet undertill!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer