Nyhet

Jon Jones testar återigen positivt

Jon Jones vann tillbaka sitt bälte i lätt tungvikt och vi drömde om ett möte mellan Alexander Gustafsson och honom, men nu har Jon Jones testat positivt på dopingprovet som gjordes efter invägningen.

Jon Jones fortsätter att chocka världen och få Dana White att se ut som att hans moster gått bort eller sett ett spöke. Det finns något djupt tragiskt i Jon Jones karriär. En så lyckad fighter, kanske den bästa pound for pound men han fortsätter göra tabbar.

Det har nu blivit officiellt att Jon Jones testat positivt på dopingprovet som togs direkt efter invägningen inför sin senaste fight. Matchen där Jones kom tillbaka efter en avstängning. Jones klubb vill nu gå till botten med det här och menar att Jon är förkrossad och inte alls förstår, men på andra sidan myntet befinner sig Daniel Cormier på honey moon och får beskedet av Dana White. Att vara dopad är ett regelbrott men mer än det så sätter det också motståndaren i fara.

Trots ivriga sajters påståenden så har inte Jon Jones blivit av med sitt bälte utan en utredning och process kommer följa. Jon Jones är blåsvädret igen.

Alexander Gustafsson, vem ska han nu möta?

Vi följer utvecklingen…

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer