Nyhet

IRFA 11: Talangernas gala nummer 1 i år

IRFA 11 går av stapeln på Berns i Stockholm på lördag och det är ett imponerande talangfullt matchkort som man fått ihop.

IRFA 11 på Berns på lördag eller via stream. Det är en grym gala när det kommer till talanger. Vi ser några av våra mest talangfulla fighters på denna gala.

Insläppet på Berns sker klockan 16:00 på lördag och matchstart är 17:00. IRFA är kända för att ha ett högt tempo på sina galor och bjuda på god action.

IRFA 11 STREAMAS LIVE PÅ:
www.themmaworldcup.com
IRFA 11  ären gala där många svenskar möts om att bli ett form av landslag som kommer fightas internationallt och representera Sverige inom proffs-scenen.

MATCHKORTET

61,2kg, Huvudmatch: Martin Fouda vs Joel Moya

Det här är riktigt spännande match som också blivit något av en snackis. Vi har här den mycket framgångsrike amatören Joel Moya som vunnit EM och har ett silver på ett VM. Han är en stabil fighter som gör sig bäst på topp på marken. Joel möter den alltid spännande Martin Fouda som är en fighter som svingar rejält mycket och aldrig håller igen. Martin Fouda ser bättre och bättre ut och är väldigt stark vilket kan spela in i matchen mot Joel. Vilken otrolig debut för Joel Moya!

61,2kg, Co Main Event:  Delshad Morad vs Kristian Skogmo

Svenske Delshad Morad tar sig an norske Kristian Skogmo. Delshad är 20 år gammal och fostrad på Akademi Nord hos Patrik Hjulströms. Delshad kallas en ”Pitbull i buren” av hans klubbkamrater och hans debut i IRFA kunde inte bli bättre på IRFA 10 där han vann på en triangel i första ronden. Nu går han dock vidare och gör debut som proffs mot norske Kristian Skogmo som är en allround fighter som tagit ett silver på VM 2014.

83,9kg: Nabbe Malki vs. Robin Roos

Dessa i grunden stående fighters kommer gå en match som på pappret ser ut att bli grymt intressant.

83,9kg: Morad Moreno vs. Martin Eriksson

Morad är en stark fighter som driver på bra i sina fighter och som är ett framtidslöfte. Martin Eriksson är en lång och gänglig fighter som har en bakgrund i Thaiboxning men också tränat MMA ett antal år.

56,7kg: Camila Rivarola vs. Malin Hermansson

Publikfavoriten och den lysande stående fightern Camila Rivarola har ett namn som är värt att hålla på minnet då hon anses av många vara en av våra största talanger. Fenomenet Camila Rivarola möter Malin Hermansson som verkligen inte går av för hackor. Malin har en boxningsbakgrund och har kämpat om SM-titlar. Hon axlade om till MMA och har under 2016 gått 5 amatörmatcher där hon vunnit allihop. Hon avslutade året med att bli SM-vinnare. Den här matchen är verkligen spännande!

70,3kg: Elvin Hoxha vs. Tobias Harila

I dagsläget är det inte många som vill möta Tobias Harila i Sverige. I alla fall inte bland de som inte är riktigt erfarna. Tobias har en gedigen bakgrund som amatör i MMA med goda meriter internationellt. Hans stående sticker ut lite bland mängden och det talas väldigt gott om honom. Skulle Tobias bli ännu bättre på marken så spås en framtid som en ny stjärna. Tobias kan aldrig räknas bort för hans power är såpass stor. Tobias möter Elvin Hoxha tränar och fightas för Nacka Dojo vilket antyder en lovande bakgrund som grappler. Han har gått ett tiotal amatörfighter i Sverige och lär vilja söka nedtagning på Tobias. Möjligen en rätt så klassisk matchup.

120kg: Salif David Diop vs. Domingos Kiesse

Den här tungviktsfighten är lite av en joker i leken. Det är två inom MMA okända namn som kommer få pröva sina skills på IRFA. Det är alltid kul att se sådana här matcher där oerfarna fighters får chansen att visa upp sig. Som ofta med tungviktsfighter så lär det smälla rätt rejält.

77,1kg: Christopher Jeanpier Corrales vs. Ibo Milli

Denna första match på galan är mellan två rätt okända fighters där vi vet att Christopher är en duktig grappler. Det blir kul att se dessa två fighters på galan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer