Nyhet

Mike Goldberg är inte längre kommentator för UFC lämnar ett statement

Mike Goldberg har varit kommentator för UFC under väldigt lång tid. Faktum är att han var en av de som varit med längst i organisationen.

Nu med nya ägare så får Mike Goldberg lämna UFC och UFC 207 var den sista han kommenterade.

Mike Goldberg har tillsammans med Joe Rogan entusiasmerat en hel värld. Det Mike Goldberg har som många andra kommentatorer saknar är energi, passion och ”onödig kunskap” – eller kalla det nörd-kunskap. Inte nödvändigtvis teknisk expertis men han har stått för energi och Joe Rogan för expertisen. Samtidigt har Mike Goldberg blivit mer och mer kunnig genom åren såklart. Få har ju sett så många galor live som honom.

Mike Goldberg må ha sagt ett och annat fel i sina dagar men det har gjorts med charm och för att han helt enkelt gått all in. Det är så hemskt mycket mer charmigt än de som tar det lugnt och får tittarna att somna närmast.

Det här Mike Goldbergs statement nu när han fått sluta:

I wish I could respond to every single fan, fighter and member of the media who reached out and showed their support, gratitude and appreciation! It has been overwhelming and so gratifying! Thank you!!

Every single UFC, from Ultimate Japan to UFC 207, my primary focus has been on just 2 things!

 First, to bring passion, energy and raw emotion to our fans around the world, dedicated, diehard fans like none other!

Second, to properly represent each and every fighter, from UFC newcomer to veterans with 20 plus Octagon battles, our fighters work so hard and sacrifice so much it was my responsibility to properly prepare and tell their stories!!”

And just for the record, I still believe that Anderson Silva’s Precision is Precise.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer