Nyhet

Fighters klara för Superior Challenge 15

Ena halvan av matchkortet på Superior Challenge 15 är nu klar och består för av tolv starka svenskar som ska försvara Sverige mot internationellt motstånd den 1:a april 2017 i Eriksdalshallen, Stockholm.

Hemmafighterna och svenska MMA-eliten som ska försvara Sverige mot internationellt motstånd är den MMA-pionjären David Bielkheden, råstarke Papy ”Makambo” Abedi, The Gentleman Simon Sköld, Nordens skönaste fighter Martin Akhtar, Sadibou Sy med årets kändaste KO via huvudspark, Zebaztian Kadesatam för första gången i Superior Challenge, Oliver Enkamp som imponerade stort på förra galan, brottarmonstret Alexander Bergman, den meriterade Abbe Joof, och de två nya lovande talangerna Arman Popal och Dilmurod Movlonov.

Michel Ersoy offentliggjordes tidigare i en match mot Thomas Hytten. Eventuellt kan någon ytterligare fighter adderas till kortet men som det ser ut nu så är Sveriges MMA-elit och några av de mest lovande talangerna redo att ta sig an fighters från världens alla hörna på Superior Challenge 15.

Senaste galan blev slutsåld via förköp och det fanns inga biljetter kvar på evenemangsdagen. Försäljningen inför Superior Challenge 15 har pågått i två veckor och både VIP-biljetter och vanliga biljetter har sålt bra. Golvplatser har gått åt bäst.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:

Vi har en väldigt stark uppställning med Sveriges MMA-elit och våra intressantaste atleter. Nu ska vi fylla på den andra halvan av kortet med nordiska och internationella namn. Några matchningar är i stort sett klara och kommer att offentliggöras inom kort. Jag kan avslöja att kvällen kommer innehålla minst en titelmatch.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer