Nyhet

Erik Carlsson klar för match på Brave

Brace Combat Federation är en MMA-organisation på frammarsch. Denna mellanöstern-organisation kommer nu Erik Carlsson gå match på.

Erik Carlsson är en av våra främsta svenska talanger med ett proffsrekord på 5-1. Hans enda förlust kom mot en annan stor talang i form av Mohammed Abdallah (6-1) på Superior Challenge 9. Utöver den förlusten på domslut har Erik verkligen gått från klarhet till klarhet och har nu vunnit sina senaste två i rad.

Erik är en avslutare och alla hans fem vinster har kommit via avslut. Han är tuff och stark och allround. Han har dock aldrig tidigare fightats utanför norden och därför blir matchen den 2 december på Brave ett stort steg.

Vem Erik möter är inte helt klart än men det sägs vara ett väldigt tufft motstånd.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer