Artikel

Intervju med Perry Segerqvist om IRFA 10 och samarbetet med WSOF

IRFA har blivit en gala att räkna med och när det inte blev något i våras blev många ledsna. Nu kommer dock IRFA tillbaka med IRFA 10 och tillhör nu WSOF Global.

Nu i helgen (på lördag) går IRFA 10 av stapeln på Berns i Stockholm. IRFA samarbetar nu med World Series of Fighting och Perry Segerqvist på IRFA berättar om det spännande samarbetet och mer.

irfa10_matchkort

Som vanligt kommer undertecknad att göra en Gedigen Genomgång (tm) av galan inför galan men vi börjar med att snacka med Perry lite om det nya.

Berätta om vad som skett och hur det skedde?

Vi kände att det blev lite mycket när vi förde samtal med WSOF samtidigt köra gala på Friends arena så vi beslutade att fokusera på samarbetet med WSOF och flytta fram kommande gala till hösten. Nu blir det 17 Sep på Berns och det känns bra. WSOF ger oss global synbarhet.

Den kommande IRFA-galan blir den tionde i raden och den går av stapeln på Berns! Platsen som inom kampsport är känd numera för Kampsportsgalan. Hur kom det sig att ni kör där och vad ledde fram till beslutet?

Vi vill nu ha en lokal som ger ett bra uttryck för Streaming då vi nu vill fokusera på fler galor per PR som ger bra utryck i Streaming formatet så Berns blev ett givet val när vi kör i Stockholm. Planer finns att expandera och ha galor i Norden.

Berns

Stora planer! Berätta vidare om WSOF Global (om inte du sagt allting ovan) och hur det fungerar.

Samarbetet innebär fler galor, mer global synbarhet, så det är bra för Fighters som vill ha fighter att ansluta sig till IRFA

Hur ser du på svensk MMA idag?

Svensk MMA har en stabil grund med stor kompetens som ständigt visar sig runt om i världen både på amatör och PRO nivå. Sverige är en attraktiv marknad för de större producenterna av MMA runt om i världen. Bra kvalité på svensk MMA.

SFN gick in och körde en gala i Solna Hallen i våras. Vad tyckte du om galan?

Galan var väl genomförd, de lyckades fylla hela Solnahallen vilket är bra första gången, många bra svenskar visade upp sig på svensk mark.

berns

Vad tyckte du om VM i Thaiboxning?

Fantastiskt roligt med VM i Thaiboxning på hemmaplanen, bra med så många svenska framgångar, Thaiboxning i Sverige är verkligen på frammarsch. Arrangörerna borde dock gjort mer i PR frågan.

IRFA har fått ny snygg logga och har en aktiv Facebook-sida. Är det platsen fans lättast får information om nya matcher?

Ja vi jobbar mycket med social media

IRFA 11 är den galan redan planerad eller tar du en i taget?

Från nästa år kommer IRFA ha 4-6 galor per år och inom 3 år är planen 1 gala per månad.

IRFA-4.jpg

Vision. Vad har du för vision med IRFA?

Signa egna Fighters, 1 gala per månad och inte bara i Sverige.

Kommer IRFA 10 gå att se för de som inte kan ta sig till Berns den 17onde september?

Ja, Berns tar in några hundra personer så galan kommer streamas ut via ppv och info om det kommer ut strax innan galan så bara hålla utkik.

Kommer det finnas bord på Berns, finns det några VIP-paket och ringside?

För allmänheten finns en typ av biljett som är en VIP parkettbiljett som går att köpa via www.perrysgym.se. Har man ingen biljett kommer man inte in. Exklusiva bordpaket kommer endast finnas för företag och sponsorer.

Är IRFA på Berns för att stanna eller är det för tidigt att säga?

Vi kommer köra regelbundet på Berns.  Vi ses alla på Berns 17 Sep

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer