Nyhet

Battle of Botnia kommer med ny gala i december

Vilken spännande höst det ser ut att bli inom svensk MMA på hemmaplan. Battle of Botnia är senast ut med att annonsera sin nya gala.

Battle of Botnia 6 går av stapeln den 10 december på Umeå Energ Arena och Tor Troeng uttalar sig om galan till vk.se:

Vi har jobbat och planerat för detta under våren och sommaren och kan nu äntligen släppa den goda nyheten. Vi hoppas att tillsammans med publiken kunna leverera samma fantastiska stämning och atmosfär som sist, om inte ännu bättre i år. Vi har även en spännande nyhet för i år som vi förhoppningsvis snart kan gå ut med.

Överraskningen (nyheten) har det viskats om ett tag, men vi hoppas att den släpps snart. Battle of Botnia har ett gott track record och att ha en gala strax innan jul kan nog vara både något possitivt och negativt. Men mest något bra.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer