Nyhet

Fantastisk dag för svensk MMA – Reza och Jycken med vinster i UFC

Det är med stor glädje vi kan meddela att Reza Madadi och Magnus Cedenblad båda två vann sina respektive matcher i UFC på TKO.

Rotterdam. Holland.

Reza_Yan

Reza ”Maddog” Madadi syntes det omedelbart att han var tillbaka i sin mer vanliga form. Han fick dock inget enkelt motstånd i form utav svartbältet (i BJJ) Yan Cabral. Reza kan möjligen ha förlorat första ronden, men kom tillbaka i andra och träffade flest tekniker och var bäst i brottningen. I tredje ronden var Cabral slut och Reza kunde kliva in och avsluta Cabral stående. Domaren hade tillsist sett nog och bröt.

Magnus_Mclellan

Magnus ”Jycken” Cedenblad tog det lugnt i början, men var minst en klass bättre än sin motståndare Gareth Mclellan. Efter en första rond med främst kontringar och en enkel vinst för Magnus så kom han in till andra ronden med självförtroende. Efter en snygg spark så hade inte Mclellan mycket att sätta emot och kröp ihop (stående) och Magnus kunde smattra in slag tills domaren stoppade fighten.

Ytterst imponerande av båda svenskarna på UFC-galan ikväll. Magnus har nu vunnit 4 matcher i rad i UFC och Reza Madadi har nu avslutat sitt kontrakt med en vinst på avslut vilket aldrig är fel.

Stort grattis till Reza Madadi och Magnus Cedenblad!

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer