Artikel

Nordic Friends Open: Ord från de tävlande

Nacka Dojo slår på stort med ännu en grym BJJ-tävling. Denna gång – Nordic Friends Open. Vart? Jo. Precis som det låter. På Friends Arena.

Att vi får skåda brasiliansk jiu-jitsu på en sådan stor arena som Friends visar på sportens framväxt i Sverige. Det gör även antalet tävlande som var över 400. Trots det höga deltagarantalet sköttes tävlingarna av ett professionellt crew. Det syntes tydligt att eventet var välplanerat in i sista detalj, vilket också avspeglade sig utåt.

Det finns mycket att skriva kring event som man bevittnar. I slutändan är de tävlandes åsikter som är viktigast. Nedan har ett par av dem fått komma till tals:

Det var en otroligt mäktig upplevelse att få tävla på Sveriges nationalarena och det proffsiga arrangemang från Nacka Dojo (som vanligt) gjorde det hela ännu roligare! ?

Mika Brorsson, Nacka Dojo

Ruggigt bra planerat !

Claudio Ponce, Prana JJ

Häftigt format och skön stämning bland deltagarna, dock lite tråkigt att det inte gick vägen för mig:)
Kawel Kader, Gladius BJJ
Jag hade en bra känsla och allt var proffsigt arrangerat! Att bara tävla i en sån arena som Friends var häftigt Och att jag tog guld gjorde det hela lite extra trevligt ?
Dennis Erdogan, Nacka Dojo
Det va niiiiiiiceeeee
Emad Omran, Prana JJ
Jag tycker det var grymt bra organiserat. Allting gick så smidigt! Riktigt roligt att tävlingen hölls på Friends Arena!
Zvonimir Kralj, GBG MMA & BJJ
De (Nacka Dojo) lyckas anordna en bra tävling igen. Det flöt på väldigt bra och ett plus för den stora uppvärmningsmattan. Roligt att de börjar dela ut prispengar, även om det bara var för öppna viktklasserna så var det ett steg i rätt riktigt. Vi ligger lite efter här i Sverige med att ge tillbaka till de tävlande.
– Cemîl Karahan, Prana JJ
Det var otroligt häftigt att få delta och tävla på Nordic Friends Open. Detta var min första tävling på länge och tävlingen gav mig blodad tand och mersmak!
Sara Widgren, Nacka Dojo
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer