Nyhet

Granat tror på KO i Bukarest

Ikväll ställs tungviktshoppet Adrian ”Gäddan” Granat mot Samir Kurtagic i Bukarest, och den obesegrade svensken är – som smeknamnet antyder – på hugget!

Den 39 år gamle serben Kurtagic (12-8, 8KO har hittills aldrig blivit knockad, men Granat är övertygad om att det är en svit som snart kommer att avslutas ikväll. ”Jag förutspår ingen rond.” sade Granat till Fightermag ”Men jag kommer att sänka honom.”

Granat har sedan proffskarriären tog fart klättrat i rask takt på tungviktens världsranking, och ligger nu på runt trettiofemte plats enligt Boxrec.com, och bör således inte ha några större problem att segra i afton. Men vägen dit kan bli krokig, då serben inte alltid boxas rent – vilket vi såg i fajten mot Granats svenske kollega Otto Wallin.

Framgångarna i ringen har uppmärksammats av såväl nationella som internationella medier, vilket Malmöboxaren tycks ta med en klackspark.

”Jag känner ingen press alls, det bara stärker mig.” sade 24-åringen till Fightermag

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer