Det råder Conor-feber

Conor McGregor blev återigen utan motståndare då Dos Anjos var tvungen att hoppa av titelmatchen efter att ha brutit foten.

Mindre seriösa Kampsportssajter jagar desperat klick, fighters vill få chansen att synas och fansen spekulerar vilt. Det summerar lite den hysteri som råder nu kring Conor McGregor. Det råder Conor-feber.

Vi berättade igår om Dos Anjos skada och hur spekulationerna nu är många vem Conor McGregor får möta istället. Det som skedde sen var givetvis att många fighters och managers hörde av sig med önskan att möta McGregor. UFC själva passade på att vara någorlunda öppna om att de hör av sig till flera fighters. Som vanligt vändes en dålig situation till en snackis som i slutändan gynnar UFC.

Någon väldigt få tar upp i diskussionen om vem Conor McGregor skulle kunna möta är Khabib Nurmagomedov. Khabib må ha varit skadad länge men i sin senaste match slog han Dos Anjos. Nu ska Khabib förvisso möta Tony Ferguson i en spännande fight i april men mycket tyder på att den Dagestanske fightern skulle kunna vara kryptonit för McGregor.

Oavsett vem Conor får möta så lär det bli en hejdundrans hype den saken är säker. Alla vill nu vara den första i UFC som spöar Irländaren McGregor, men frågan är om alla verkligen vill möta honom på kort varsel?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer