Skada leder till inställd match mellan Conor McGregor och Rafael Dos Anjos

Den 5 mars var ett datum då historia skulle skrivas. Iallafall enligt Conor McGregor. Han skulle under UFC 196 ställas mot titelhållaren i lättvikt, Rafael Dos Anjos, och få en chans att bli titelhållare i två viktklasser.

Likt José Aldos avhopp inför UFC 189 två veckor innan match, upprepar sig historien igen. Rafael Dos Anjos ska under förra veckan ha brutit foten, och tvingas därför att avstå matchen mot fjäderviktstitelhållaren.

Ny motståndare diskuteras, bland annat på nätet. Somliga menar att Conor McGregor lär möta Donald Cerrone eller Nate Diaz. Den före detta titelhållaren i lättvikt, Anthony Pettis, har dock gått ut med att han är redo att ta Dos Anjos plats. Uppgifterna angående Dos Anjos skada är bekräftade av UFC.

Update: Conor McGregor har nu fått ny motståndare. Läs mer här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer