Nyhet

Granat om Wallin ”Jag ser bara brister i hans boxning.”

Adrian ”Gäddan” Granat och Otto Wallin är två svenska tungviktare som bägge siktar mot toppen av viktklassen. Granat är dock långtifrån imponerad av sin kollegas boxning, och spår en enkel seger vid ett eventuellt möte dem bägge emellan. ”Det blir som att ta godis från ett litet barn.” sade ”Gäddan” till Fighter Magazine.

Med fyra knockout-segrar under 2015 har tungviktsboxaren Adrian ”Gäddan” Granat (10-0, 9KO) i rask takt klättrat uppåt på världsrankingen. 24-åringen har av den anledningen också erhållit mycket medial uppmärksamhet den senaste tiden, där kronan på verket varit en artikel i tyska Bild, där ”Gäddan” utnämndes till en av de fyra mest lovande tungviktarna i världen.

”Det är en match som jag nästan omöjligt kommer att förlora. Det blir som att ta godis från ett litet barn.” – Granat om att möta Wallin

Men som vi alla vet huserar även ett annat svenskt framtidslöfte i viktklassen, den obesegrade norrlänningen Otto Wallin (14-0, 10KO), som med Team Sauerlands uppbackning också han börjat ta plats på sportens mediala scener. Wallins framfart är dock inget som imponerar på den jämnårige landsmannen från Malmö.

– ”Jag ser massor av brister hos Wallin, nästan bara brister. I alla fall om man jämför med mig.” sade ”Gäddan” till Fightermag

”Så det är en match som jag nästan omöjligt kommer att förlora. Det blir som att ta godis från ett litet barn.”

Den självsäkre skåningen var dock väldigt noga med att påpeka, att ett svenskt tungviktsderby inte är något självändamål i sig.

– ”Det är inte som att jag behöver Wallin för att nå mina mål. Jag kommer nå toppen med eller utan honom.” sade Granat

”Folk snackar ju, och de flesta borde inse att jag tar Otto, och då hade varit fett att visa vem som verkligen är bäst i Sverige.”

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer