Fighter Magazine ger predictions om Conor McGregor vs. Jose Aldo

Snackismatchen nr 1 genererar åsikter, tankar och gissningslekar. Hur kommer det gå? Är matchen ens relevant? Är det den största matchen någonsin? Åsikterna går isär, precis som de ska i en redaktion med kampsportstokiga. Håller du med någon?

Nu när Conor McGregor äntligen ska få chansen att leva upp till hypen och möta Jose Aldo så är det ju  på sin plats att vi i Fighter Magazine-redaktionen tycker till. Åsikterna går isär.

JoseAldo_HeadshotBELT.png

Elin Bergvik

— Jag tror på Jose Aldo. McGregor har visserligen inte förlorat på fem år men Aldo har inte förlorat på tio. Conor har länge pratat om att killarna i buren inte gett honom tillräckligt med motstånd och att hans UFC-vistelse varit en knall i parken. Men, nu ges han en jämlike. Jag hoppas på en ”Rouseyeffekt” och att Aldo vinner via TKO i den första ronden.

mcgregor-aldo-0-0.png

Johan Halldin

Johan är känd för att pricka rätt och behöver inte utveckla något. Han är nämligen bergsäker på sin sak:

—  Aldo vinner i rond 3 via TKO.

Conor McGregor vs Max Holloway

Sara Abouzeedan

Sara har mer gått in i hypen tror på Conor:

—  Conor vinner så han kan röra om lite. Han är mer underhållande och har en ”coolhet” på sitt sätt.

ConorMcGregor_Headshot.png

Simon Kölle

— Det här är en mardrömsfight att ta ut en vinnare av. Det finns mycket som talar för Jose Aldo, men Conors kreativa stående game kommer leda till seger på TKO tillsist. Hypen är på riktigt.

Hype

Tomas Borgå och Josefin Strang

Josefin och Tomas verkar inte överförtjusta i hypen kring den här MMA-fighten mellan Conor och Aldo. Inte ens med en ”pistol mot huvudet” vill de ta ut en vinnare, men de analyserar dock matchen och tror matchbilden kommer se ut såhär:

—  Aldo vs. McGregor blir avvaktande och spänd – och har egentligen allt att förlora på att faktiskt bli av, oavsett vem som vinner. Hela spektaklet blir en fråga om Aldo träffar med sina magiskt hårda lowkicks utan att bli träffad av en rak höger från McGregor. Där ligger hela fighten. Vad jag tror? Det spelar ingen roll. Vad som däremot spelar roll är att Weidman kommer att tappa bältet till Rockhold. Det är den matchen vi bryr mig om.

Summa Summarum

Fighter Magazine är delat. 2 tror på Aldo, 2 på Conor och 2 tycker inte det spelar någon roll.

Jose Aldo själv säger såhär till Fighter Magazine. Läs intervjun HÄR.

Not: Redaktionen består utav fler personer men dessa var de som kunde svara.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer