Videogodis inför lördagen: Golovkin – Monroe Jr och Lemieux – Rosado

HBO Boxing ger oss chansen att återuppleva två matcher i sin helhet där de högaktuella knockout-maskinerna Gennady Golovkin och David Lemieux spelar huvudrollerna. En perfekt uppladdning inför de bägge slagskämparnas möte på lördag.

Har du missat Golovkin och Lemieuxs respektive korståg i mellanviktsdivisionen? Ta då chansen att titta på klippen nedan. HBO Boxings officiella youtube-kanal har varit snälla nog att ladda upp Golovkins TKO6-seger över Willie Monroe Jr, samt Lemieuxs TKO10-vinst mot Philadelphia-sonen Gabriel Rosado. Om ni inte sett dem innan, är det hög tid att göra det nu. Mycket nöje.

 

Gennady Golovkin vs Willie Monroe Jr  (2015-05-16)

 

David Lemieux vs Gabriel Rosado  (2014-12-06)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer