Nyhet

Se Muay Thai Arena 6 här!

Sedan 2010 har Varyags Combat Sports tillsammans med Fighter Muay Thai anordnat Muay Thai Arena. Muay Thai Arena är en serie av proffsthaiboxningsgalor som arrangeras på regelbunden basis i Göteborg. Den senaste galan, Muay Thai Arena 6, arrangerades den 6 maj tidigare i år på Trädgår’n och nedan kan du se samtliga matcher!

Den första galan från 2010 visade sig vara en stor framgång, då åskådarantalet översteg 1400. Sedan 2012 arrangeras galan två gånger per år, med några av Sveriges främsta thaiboxare. Platserna för galan har varierat under åren med uppsättning i bland annat Lisebergshallen, Valhalla Sporthall och på Svenska Mässan.

AV MADELEINE GARTÉUS

Huvudkortet hittar du nedan

Extramatcher!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer