Nyhet

Nico Musoke ställer upp för Musikhjälpen

Nico Musoke tillkännagav i veckan att han erbjuder en Real MMA Experience till förmån för Musikhjälpen 2014. Paketet inkluderar biljetter till UFC i januari med VIP access, ett privat träningspass med fightern och ett träningskit.

Musikhjälpen är ett årligt evenemang som denna gång ger sitt stöd till kampen mot HIV, och Nico Musoke erbjuder MMA-fans att via Tradera köpa en MMA-upplevelse och samtidigt själva dra sitt strå till stacken.

”Det är ett ämne som förtjänar mer uppmärksamhet och definitivt mer resurser. Min ställning ger mig möjligheter som denna utanför kampsporten och för mig har det alltid varit viktigt att ge tillbaka och bidra,” säger Musoke.

För att kolla på annonsen, ser mer om vad paketet innehåller och kanske lägga ett bud, klicka in på auktionen på Tradera här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer