Nyhet

Nico Musoke inför UFC Fight Night 44: “Gustafsson beredde vägen för oss andra”

Svenske Musoke är aktuell för kvällens UFC Fight Night 44 i San Antonio. Han kommer där att möta Kelvin Gastelum i kvällens co-main event. Hör vad han har att säga om träningskamraten Alexander Gustafsson.

I en intervju berättar ”Nico” om hur träningskamraten från Allstars i Stockholm, Alexander Gustafsson, har berett vägen till UFC för andra svenska MMA-fighters.

“Vad han har gjort har verkligen berett vägen för oss andra som kommer från Sverige. Han har slagit alla sina motståndare innan han fick chansen om titeln, en titel som jag och många andra menar att han vann. Allt det där tillhör dock det förflutna. Jag vet att han är fokuserad och inte kommer lämna några tvivel bakom sig nästa gång.”

På frågan om Gustafsson har hjälpt Musoke personligen med förberedelserna för UFC, utöver att de tränar tillsammans, säger Nico:

“Man hamnar inte i UFC utan anledning. Man behöver jobba hårt och det tar tid. För vissa tar det längre tid än andra. Jag kan inte riktigt svara på vilket sätt han har hjälpt mig men det har han.”

Vi önskar Nico Musoke lycka till i kvällens match och hans framtida karriär i UFC. I videon ovan kan du se invägningen för galans main event.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer