Nyhet

Ronda Rousey om Cris Cyborg: ”Om hon vill ha stryk så vet hon var jag finns”

Rousey verkar ha tröttnat på att svara på frågor om Cris ”Cyborg” Justino (12-1). Hon gav svar på tal när hon på en medialunch inför UFC 175, där hon försvarar sitt bälte mot Alexis Davis, fick en fråga om hon vill ha en match mot Cyborg.

Cyborg som är före detta Strikeforce mästarinna och som just nu är titelhållare i Invictas Featherweight division skall enligt Rousey vara den som backade ur:

”Jag ville fightas mot henne men saken är den att det var hon som backade. UFC annonserade om dopingtester och inom 24 timmar bad hon om att bli släppt.”

Rousey som gick igång mer än vanligt på frågor om Cyborg, fortsatte:

”Sen säger hon (Cyborg) att hon inte skulle klara att gå ner till Featherweight därför att det skulle göra det svårare för henne att få barn när hennes karriär är slut. Då tänkte jag bara att du verkar inte bry dig ett dugg om hur din användning av steroider skulle påverka dina barn.”

I slutändan tror Rousey inte att Cyborg vill möta henne.

”Jag skulle aldrig, ur något hänseende, förlora någon nattsömn över Cris Cyborg. Om hon vill få stryk så vet hon var jag finns. Hon vet var jag finns. Men hon gör inget försök att hitta mig.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer