Nyhet

Krönika – Mike Wall: Att söka nya utmaningar utanför sin Comfort Zone

Ibland känns det bekvämt att befinna sig i sin Comfort Zone. Detta begrepp förekommer flitigt i många utbildningar numera. Man skall kort sagt göra det man kan och känner sig bekväm med och helst inte något annat. På företaget gäller det att hålla sig på sin kant, inte testa nya utmaningar utan göra de arbetsuppgifter man blivit tilldelad. Inom idrotten skall man hålla sig till det man kan och inte testa för mycket nytt. På sommaren i semestertider tar det sig även uttryck i att många firar semester på exakt samma plats år efter år. Där man är trygg där trivs man.

Nyhet

Krönika – Mike Wall: Från Gi till nostalgi

Satt häromdagen och tittade igenom en låda med gamla foton. Ni som är uppväxta på den tiden då det inte fanns digitala kameror, mobiltelefoner med kamerafunktioner etc. vet säkert vad jag menar. Man fotograferade som en galning på sina semestrar, träningsläger, skolavslutningar med mera och fick sedan gå runt i en nervös väntan innan man fick springa ner till fotoaffären och hämta ut sina bilder.

Nyhet

Krönika – Mike Wall: Lev livet fullt ut

Solen sken från en klarblå himmel när man slog upp dörrarna för Barnens Dag i Helsingborg helgen den 15-16 juni. Jag och ett gäng instruktörer hade samlats för att ställa oordning vår träningsyta med banderoller, beachflaggor, mattor mm. Runt omkring oss var det febril aktivitet när utställare satte upp sina bord och började packa upp …