Nyhet

Proffsboxningsgala från Dubai live på Youtube idag fredag signerad IFL Boxing

Om ni vill avnjuta lite live proffsboxning från Dubai på YouTube i eftermiddag / kväll så går det bra denna fredag i augusti. Populära YouTube-kanalen IFL TV (Boxning) har nämligen schemalagt D4G Promotions boxningsgala på ”Hotell Conrad” i Dubai (Förenade Arabemiraten) idag fredag den 20/8 med start klockan 15:50 (förmatcher), eller 18:00 (huvudmatcher).

Två asiatiska titelmatcher i WBC:s regi 

Vill man bara se de två huvudmatcherna, en titelmatch om WBC:s asiatiska titel i fjädervikt mellan obesegrade afghanen Hasibullah Ahmadi 11-0 och Rauf Aghayev 30-8-0 från Azerbajdzjan, samt en dito titelfight (WBC:s asiatiska titel i lättvikt) mellan obesegrade thailändarna Apichet Petchmanee (9-0) & Phumiritdet Chonlathondamrongkun (7-0), 31 respektive 19 år gamla, stor åldersskillnad mellan dessa två herrarna, kan bli intressant, så börjar de som sagt klockan 18:00. Ni har huvudkamperna i den nedersta spelaren och förmatcherna i den övre. Det är preliminärt 9 matcher på programmet men om det verkligen blir så många är lite oklart. Denne skribent har olika uppgifter från två olika källor om just detta. På förmatchprogrammet kan man dock, förhoppningsvis, bland annat skåda obesegrade (4-0) Uzbeken Khurshid Tojibaev och hans proffskollega, hemmaboxaren (förenade Arabemiraten) Sultan Al Nuaimi, även han obesegrad 3-0. Lägg därtill intressante britten i cruiservikt, Jaimie King som gör sin andra proffsmatch, 1-0, 1 KO.

Med reservation för förändringar i programmet 

FÖRMATCHERNA START KLOCKAN 15:50 

https://www.youtube.com/watch?v=7zgQy1h_0BM

HUVUDMATCHERN START KLOCKAN 18:00

Läs om helgens UFC-gala Cannonier vs. Gastelum här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer