Nyhet

Badou Jack medverkar i Mike Tysons podd ”Hotboxin'”

Svenske f.d. dubble världsmästaren (i supermellanvikt –  och lätt tungvikt), Badou Jack slog sig nyligen ner i Mike Tysons åtråvärda podd-fåtölj med dennes ”co-host” Henry Cejudo, för att delta och snacka boxning i den forne tungviktsvärldsmästarens alldeles egna YouTube-podd vid namn ”Hotboxin’ ” det händer inte vem som helt! 

Det blev snack om  Jean Pascal, som drog sig ur deras möte nu senast efter ett missat dopingtest, Muhammad Ali avhandlades, Canelo vs. Caleb Plant likaså och den i mångas ögon oförtjänt populäre influencern, Logan Paul berördes. Jack skulle inte ha något emot att fightas mot den killen. Han slängde t.o.m. ut en utmaning till Paul i podden. Det är otroligt stort att en svensk boxare uppmärksammas och får så mycket utrymme i Mike Tysons podd. När man blir intervjuad där, då har man definitivt kommit någonstans. Videon släpptes igår kväll och Fighter Magazine var nu snabb med att boosta detta podd-snack, naturligtvis högintressant för de svenska boxningsfansen. Ta del av podden i spelaren här nedan!

Läs om stormatchen Manny Pacquiao vs. Errol Spence här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer