Kölle Nyhet

Intervju med Fighter Magazines chefredaktör Simon Kölle

I veckans avsnitt av podden Kampsportskanalen gästar Fighter Magazines chefredaktör Simon Kölle. Avsnittet är nu släppt och går att lyssna på samtliga plattformar. 

I dagens avsnitt av Kampsportskanalen gästas vi av Simon Kölle, mångsysslare tillika en av Sveriges stora pionjärer när det kommer till kampsportsjournalistik. Simon som numera är 44 år gammal har hunnit med det mesta i branschen. Han har varit inblandad i Sveriges största kampsportsajter som Kimura, MMAnytt, Fightplay och håller numera till på Fighter Magazine. Kommenteringen har varit en annan stor del av hans karriär där han bland annat är ständigt inblandad i Superior Challenge. Men vid sidan av kampsporten har han också en helt annan sida i sin profession, nämligen i filmens värld. Till vardags är han både filmproducent och filmkompositör där han just nu är aktuell med att ha skapat musiken till Viaplays nya storsatsning Dystopia. Dessutom kan han kalla sig författare då han släppte den första heltäckande boken om MMA i Sverige år 2012. Nu är boken aktuell för en ny lansering där den uppdateras och ska släppas i ljudboksformat.

Vårt samtal är minst sagt heltäckande och vi pratar om allt ifrån hur man går tillväga för att skriva en bok till vilken kampsportsfilm som Simon anser är den bästa i historien.

Det smids planer på en proffsboxningsgala i Jönköping senare i höst – Fighter Magazine

 

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer