Bellator 258 Nyhet

Bellator 258 – Anthony ”Rumble” Johnson återvänder till sporten

På fredag gör en förre detta UFC-profil comeback till MMA-sporten. ”The Maulers” förre detta kryptonit Anthony ”Rumble” Johnson går in i Bellators lätta tungviktsturnering, det mot Augusto Barros. 

Anthony ”Rumble” Johnsons comeback 

Planen var ursprungligen att vi skulle få se Johnson mot Yoel Romero. Men då ex-kubanen inte lyckades genomföra läkarundersökningen, ströks kvartsfinalen och istället blir nu comebacken mot bra mycket mindre rutinerade Augusto Barros. Johnson har inte gått en MMA-match på mer än 4 år och frågetecknen är därför stora. Under det långa uppehållet har han till stor del ägnat sig åt bodybuilding och det blir därför spännande att få se om han ännu har det som krävs på sportens högsta nivå.

Sergio Pettis går huvudmatch på Bellator 258

Förre detta UFC-mästaren Anthony Pettis yngre broder Sergio, får den här gången äran att gå huvudmatch. Sergio Pettis gjorde i januari förra året sin debut i Bellator. En debut han vann via submission och han har hunnit med att ta ytterligare en seger sen dess. Nu väntar den rutinerade segermaskinen Juan Archuleta som ännu bara förlorar en gång på sina 8 matcher i Bellator.

Englands knockout-stjärna ”Venom” Page

Michael ”Venom” Page är ett av Bellators största affischnamn och britten har växt fram som en avslutsspecialist. Page har vunnit alla matcher i karriären förutom den mot Douglas Lima som idag innehar organisationens mästarbälte. Page är ständigt på jakt efter en chans på titeln och den här gången är det amerikanen Derek Anderson som står i vägen.

Invägningen ser ni här LIVE: 

Redaktionen tippar: Canelo Alvarez vs. Billy Joe Saunders – Fighter Magazine

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer